AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeffaf kapı görmek

Kahve falında şeffaf kapı görmek

Kahve falında şeffaf kapı görmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, işe başlanacağına delalet eder.

Kahve falında şeffaf kapı gördüyseniz:

  • Size öğreteceği şeyler olan kişilerle vakit geçirebilirsiniz, macera arzunuz artabilir.

Kahve falında şeffaf kapı görmek uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeffaf yumurta görmek zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerine yeni işler katacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeffaf ayakkabı görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, neşesini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında şeffaf akrep görmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine delalet eder.

Kahve falında şeffaf su görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeffaf diş görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında şeffaf böcek görmek az çalışarak çok gezeceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında şeffaf tabak görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir