AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeffaf gözlük görmek

Kahve falında şeffaf gözlük görmek

Kahve falında şeffaf gözlük görmek hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, elindeki işi rayına oturtacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında şeffaf gözlük gördüyseniz:

  • İlginç bir teklif, sağlıkla ilgili olumlu bir olanak veya beklenmedik bir kaynaktan gelebilecek bir para sizi gülümsetebilir.

Kahve falında şeffaf gözlük görmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, zorlukların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeffaf su görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında şeffaf yılan görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında şeffaf renk görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kazancının bol olacağına alamet eder.

Kahve falında şeffaf solucan görmek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında şeffaf ayakkabı görmek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına rivayet eder.

Kahve falında şeffaf balık görmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeffaf çanta görmek kendisini korumaya alacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir