AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeffaf beyaz elbise giymek

Kahve falında şeffaf beyaz elbise giymek

Kahve falında şeffaf beyaz elbise giymek hayırlı bir terfi alınacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, kendisini işine vereceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında şeffaf beyaz elbise giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere planlarınızı veya yapmak istediklerinizi anlatmanız zor olabilir.

Kahve falında şeffaf beyaz elbise giymek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeffaf elbise giymek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında şeffaf çorap giymek işlerin yavaşlayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında şeffaf ayakkabı giymek kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine işarettir.

Kahve falında şeffaf terlik giymek işlerini yoluna sokacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şeffaf yumurta görmek insanların birbirine kenetleneceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına yorulur.

Kahve falında şeffaf yılan görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında şeffaf balık görmek bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir