AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeffaf akrep görmek

Kahve falında şeffaf akrep görmek

Kahve falında şeffaf akrep görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, sorunların yakında son bulacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında şeffaf akrep gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler ya da işler sonlanabilir veya sonuçlanabilir.

Kahve falında şeffaf akrep görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında şeffaf taş görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına rivayet eder.

Kahve falında şeffaf yüzük görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında şeffaf dosya görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeffaf çorap giymek kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeffaf diş görmek ticaretinin genişleyeceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeffaf bardak görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeffaf yılan görmek işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, verimin kaçacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir