AnaSayfa / Genel / Kahve falında sedef takı görmek

Kahve falında sedef takı görmek

Kahve falında sedef takı görmek birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çevreye karşı itibarın artacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına delalettir.

Kahve falında sedef takı gördüyseniz:

  • Kendinizi rahatça ortaya koyun.

Kahve falında sedef takı görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, ününü ülke dışına taşıyacağına delalettir.

Kahve falında sedef olduğunu görmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına delalettir.

Kahve falında sedef bilezik görmek kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sedef tesbih görmek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına delalettir.

Kahve falında sedef hastalığı olmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, üzerinde kafa yoracağına yorulur.

Kahve falında sedef hastalığı görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sedef olmak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında sedef hastası olduğunu görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir