AnaSayfa / Genel / Kahve falında sebze yetiştirdiğini görmek

Kahve falında sebze yetiştirdiğini görmek

Kahve falında sebze yetiştirdiğini görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sebze yetiştirdiğini gördüyseniz:

  • Belli şekilde davranmanız ya da belli yönde ilerlemeniz konusunda ısrarcı olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında sebze yetiştirdiğini görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında domates yetiştirmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, elinin döneceğine alamet eder.

Kahve falında karpuz yetiştirmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında yetiştirme yurdu görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına işarettir.

Kahve falında sabah namazına yetişememek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında koşmak yetişememek saygınlığına da saygınlık katacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında esrar yetiştirmek keyfin ve huzurun yerinde olacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında maydanoz yetiştirmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir