AnaSayfa / Genel / Kahve falında sebze kurusu görmek

Kahve falında sebze kurusu görmek

Kahve falında sebze kurusu görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, hidayete erip huzuru bulacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine alamet eder.

Kahve falında sebze kurusu gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği ya da farklı kişilerle karşılaşmanız hayatınızda eğlenceyi arttırabilir.

Kahve falında sebze kurusu görmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, hem çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru sebze görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına işarettir.

Kahve falında yeşillik sebze görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında meyve sebze satmak yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok sebze görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sebze kaybetmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında sebze ekmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında sebze fidanları görmek kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir