AnaSayfa / Genel / Kahve falında sebze kaybetmek

Kahve falında sebze kaybetmek

Kahve falında sebze kaybetmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, yeni başlangıçlar yapacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sebze kaybetmek gördüyseniz:

  • Zorluklardan kaçmamalısınız.

Kahve falında sebze kaybetmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, azalacağına işarettir.

Kahve falında ezik sebze görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında taze yeşil sebze görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına işarettir.

Kahve falında sebze ve meyve bahçesi görmek son model arabaya sahip olacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine işarettir.

Kahve falında sebze ve yeşillik görmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil sebze tarlası görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına işaret eder.

Kahve falında çeşit çeşit sebze görmek en çetin zorlukların aşılacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sebze bahçesinden sebze toplamak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir