AnaSayfa / Genel / Kahve falında sebze ekmek

Kahve falında sebze ekmek

Kahve falında sebze ekmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına, açların doyacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sebze ekmek gördüyseniz:

  • Seyahatlere çıkabilir ya da şehir içinde uzun olduğu söylenebilecek mesafelere ziyaretlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında sebze ekmek çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına işarettir.

Kahve falında toprağa sebze ekmek kötü gidişe dur denileceğine, sorunların tarihe karışacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçeye sebze ekmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sebze tohumu ekmek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil sebze yediğini görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillik sebzeler görmek hile ile mal elde etmeye, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sebze fidesi dikmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pazarda sebze satmak mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir