AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru sebze görmek

Kahve falında kuru sebze görmek

Kahve falında kuru sebze görmek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına işarettir.

Kahve falında kuru sebze gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konularda uzlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kuru sebze görmek parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sebze kurusu görmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sebze pişirmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında toprağa sebze ekmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine alamet eder.

Kahve falında sebze kurdu görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına delalettir.

Kahve falında sebze çorbası görmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize inanılır.

Kahve falında sebze tartmak hak yiyeceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza işaret etmektedir.

Kahve falında sebze görmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir