AnaSayfa / Genel / Kahve falında salatalık ektiğini görmek

Kahve falında salatalık ektiğini görmek

Kahve falında salatalık ektiğini görmek rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine alamet eder.

Kahve falında salatalık ektiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle geçireceğiniz zaman ilişkinizde beklenmedik değişiklikler meydana gelmesine neden olabilir.

Kahve falında salatalık ektiğini görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında nohut ektiğini görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, işlerin günden güne bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekilli sebze görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına alamet eder.

Kahve falında tarlaya tohum ektiğini görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına delalettir.

Kahve falında eğilmiş ağaç görmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekin ektiğini görmek insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına alamet etmektedir.

Kahve falında domates ekildiğini görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, moralinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekilmiş maydanoz görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir