Kahve falında saz hediye almak

Kahve falında saz hediye almak aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saz hediye almak gördüyseniz:

  • İlk adımı atmaktan korkmamalısınız.

Kahve falında saz hediye almak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saz çalmayı öğrenmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saz çalmak iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında saz çaldığını görmek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sazın kırıldığını görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saz teli koparmak hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında sazlık görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına delalettir.

Kahve falında saz çalıp türkü söylemek sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir