AnaSayfa / Genel / Kahve falında saz çalarken görmek

Kahve falında saz çalarken görmek

Kahve falında saz çalarken görmek hastalığının düzeleceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saz çalarken gördüyseniz:

  • Olayları şansa bırakmak doğru olmayabilir.

Kahve falında saz çalarken görmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında plak çalar görmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına alamet eder.

Kahve falında cd çalar görmek kurtuluş yollarına ulaşacağına, bahtın açık olmasına alamet eder.

Kahve falında kaset çalar görmek helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında para çalarken görmek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini para çalarken görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında davul çalarken oynamak ilerleyeceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına inanılır.

Kahve falında bir şey çalarken yakalanmak karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir