AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolar saymak

Kahve falında dolar saymak

Kahve falında dolar saymak kulluk görevini ihmale edeceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında dolar saymak gördüyseniz:

  • Belli plan veya düzelemeler esnasında iş birliğine yatkın olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında dolar saymak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mark dolar görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, maddi güç sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında çuvalla dolar görmek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok dolar görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüz dolar görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında altın dolar görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında elinde dolar görmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolar bulduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir