AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş sayfalar görmek

Kahve falında boş sayfalar görmek

Kahve falında boş sayfalar görmek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında boş sayfalar gördüyseniz:

  • Sizin fikirlerinizi açıklamanız gerekebilir.

Kahve falında beyaz boş sayfa görmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına yorulur.

Kahve falında boş sayfa görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına inanılır.

Kahve falında boş sayfalar görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında boş beyaz sayfa görmek huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kuran sayfaları görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sıkıntılar son bulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz bir sayfa görmek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında kuran sayfalarını yırtık görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerim sayfası görmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir