AnaSayfa / Genel / Kahve falında sayfaları yırtık kuran görmek

Kahve falında sayfaları yırtık kuran görmek

Kahve falında sayfaları yırtık kuran görmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, başarılarını arttıracağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında sayfaları yırtık kuran gördüyseniz:

  • Ani karşılaşmalarda çok güzel anlar yaşanıyor, keyfiniz artıyor.

Kahve falında kuran sayfalarını yırtık görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sayfaları yırtık kuran görmek fakirlik ve yokluk göreceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına delalet eder.

Kahve falında yırtık kuran sayfası görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kuran sayfalarını görmek kafasını toparlayamayacağına, maddi gücünün katlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kurandan bir sayfa görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, bir üniversitede hoca olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerim sayfalarını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sevindirici şeyler duymaya işaret eder.

Kahve falında kuran sayfası görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuran sayfalarını topladığını görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir