AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerim sayfası görmek

Kahve falında kuranı kerim sayfası görmek

Kahve falında kuranı kerim sayfası görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, başarıya giden yollarını açacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerim sayfası gördüyseniz:

  • Üzerinizde göz var.

Kahve falında kuranı kerimin sayfalarını görmek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine alamet eder.

Kahve falında kuranı kerim sayfalarını görmek gözyaşının kuruyacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerim sayfalarını toplamak hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine inanılır.

Kahve falında kuranı kerim sayfası görmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına inanılır.

Kahve falında kuranı kerim sayfaları görmek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kuran sayfası yemek kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine yorulur.

Kahve falında kuran sayfası görmek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kuranın ilk sayfasını okumak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir