AnaSayfa / Genel / Kahve falında kitap sayfası görmek

Kahve falında kitap sayfası görmek

Kahve falında kitap sayfası görmek kalabalık günler geçirileceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına delalettir.

Kahve falında kitap sayfası gördüyseniz:

  • Dayanağı olmayan asılsız haberlere kesinlikle inanmamalısınız.

Kahve falında kitap sayfası çevirmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kitap sayfaları görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine işaret eder.

Kahve falında kitap sayfası görmek yüksek mertebeye geleceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz sayfa görmek büyük bir projeye girileceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında sayfaları yırtık kuran görmek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kuran sayfası görmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sayfa çevirmek ekonomik durumunun düzeleceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında boş sayfalar görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir