AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran sayfası görmek

Kahve falında kuran sayfası görmek

Kahve falında kuran sayfası görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kuran sayfası gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi veya sunabileceğiniz şeyleri daha cazip hale getirmenin yolları üzerine düşünebilirsiniz.

Kahve falında kurandan bir sayfa okumak bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurandan sayfa görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtık kuran sayfası görmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, rahatının ve gelirinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim sayfalarını görmek gelirinin eksileceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına delalet eder.

Kahve falında kuranı kerim sayfaları görmek iyiye ve güzel olana ulaşacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında kuranın ilk sayfasını okumak dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına delalet eder.

Kahve falında kuranı kerim sayfalarını toplamak kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kuran sayfaları toplamak hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir