AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük yapraklı ağaç görmek

Kahve falında büyük yapraklı ağaç görmek

Kahve falında büyük yapraklı ağaç görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, eğleneceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük yapraklı ağaç gördüyseniz:

  • Hareketleriniz fikirlerinizi göstermenizi sağlayabilir.

Kahve falında büyük yapraklı ağaç görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı yapraklı ağaç görmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan yaprak toplamak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında ağaç yapraklarının döküldüğünü görmek yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına delalettir.

Kahve falında çam ağacı yaprakları görmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalettir.

Kahve falında ağaçların yaprak açtığını görmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında ağaç yaprağı görmek yokluk ve fakirlik göreceğine, kalbinin küt küt edeceğine delalet eder.

Kahve falında incir ağacı yaprağı görmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir