AnaSayfa / Genel / Kahve falında savcıyla evlenmek

Kahve falında savcıyla evlenmek

Kahve falında savcıyla evlenmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında savcıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Hislerinizin etkisinde kalarak vereceğiniz kararlarla acele olarak harekete geçerseniz, sonradan pişman olacağınız sözler sarfedebilirsiniz.

Kahve falında savcıyla evlenmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına delalettir.

Kahve falında kendini savcı görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, evlerindeki huzurun artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini savcı olarak görmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında savcıdan kaçmak uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına delalet eder.

Kahve falında savcıyı görmek insanlara olan güvenini kaybedeceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında savcı cübbesi giymek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kadın savcı görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında savcı görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir