Kahve falında savcı olmak

Kahve falında savcı olmak ekmeğine leke süreceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine tabir olunur.

Kahve falında savcı olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız umut vaat ediyor.

Kahve falında savcıyla evlenmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına işaret eder.

Kahve falında kendini savcı olarak görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine alamet eder.

Kahve falında savcıdan kaçmak üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine inanılır.

Kahve falında savcıya ifade vermek manevi olarak çok rahat edileceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayan savcı görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında savcı cübbesi giymek kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında savcı olmak aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına delalet eder.

Kahve falında kadın savcı görmek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir