AnaSayfa / Genel / Kahve falında hakim savcı görmek

Kahve falında hakim savcı görmek

Kahve falında hakim savcı görmek kafasını toparlayamayacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında hakim savcı gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız ya da partneriniz sorunun nedeni olabilir.

Kahve falında hakim savcı görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına delalet eder.

Kahve falında savcı ve hakim görmek sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında savcıya ifade vermek çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, tatsızlıklar çıkacağına delalet eder.

Kahve falında savcı olmak keyfin ve geçimin kalmayacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine inanılır.

Kahve falında savcı görmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine işarettir.

Kahve falında savcıyla evlenmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında savcıdan kaçmak hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında savcı cübbesi giymek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, içinin rahat edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir