AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın savcı görmek

Kahve falında kadın savcı görmek

Kahve falında kadın savcı görmek böylece hayatının da düzene gireceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın savcı gördüyseniz:

  • Sizin için önemli kişilerle aldığınız kararları detaylandırıyor olabilirsinİZ.

Kahve falında kadın savcı görmek başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, hastalıklarının düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında savcıdan kaçmak dargınların da yeniden bir araya geleceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine inanılır.

Kahve falında kendini savcı olarak görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına inanılır.

Kahve falında savcı görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında savcıyı görmek gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında savcı olmak yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında savcı cübbesi giymek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında savcı olduğunu görmek düşman olduklarının anlaşılacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir