AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşta yenilmek

Kahve falında savaşta yenilmek

Kahve falında savaşta yenilmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, aylık gelirinin artacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında savaşta yenilmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin sevgilerini veya bağlılıklarını test etme arzunuzu bastırmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında savaşta yenilmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına rivayet eder.

Kahve falında iç savaş görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahlı savaş görmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına alamet eder.

Kahve falında savaş oyunu oynamak müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına inanılır.

Kahve falında savaşırken ölmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında savaşa çağrılmak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde savaş gemisi görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında asker ve savaş görmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir