AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç savaş görmek

Kahve falında iç savaş görmek

Kahve falında iç savaş görmek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında iç savaş gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıklamadan önce diğerlerinin önerilerini dinlemelisiniz.

Kahve falında iç savaş çıktığını görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, hakkı olanlara kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iç savaş görmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında savaş silah görmek kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında askerin savaştığını görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki ülkenin savaştığını görmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin savaşa gittiğini görmek başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, hep dinç ve genç kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında savaş alanında olduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine yorulur.

Kahve falında savaş meydanı görmek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir