AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşırken ölmek

Kahve falında savaşırken ölmek

Kahve falında savaşırken ölmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, yaşamının uzun olacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında savaşırken ölmek gördüyseniz:

  • Lüzumsuz konularla vakit kaybetmelisiniz.

Kahve falında savaşta düşman öldürmek içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, huzursuzlukların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında savaşta öldürmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında savaşırken ölmek çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına alamet eder.

Kahve falında savaşta insan öldürmek döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında savaşta ölmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında savaşarak ölmek üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına yorulur.

Kahve falında savaşta birini öldürmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında savaşta birinin öldüğünü görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir