AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçak savaşı görmek

Kahve falında uçak savaşı görmek

Kahve falında uçak savaşı görmek rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, maddi zarara gireceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında uçak savaşı gördüyseniz:

  • Yine manevi olaylara yönelme isteği doğabilir.

Kahve falında gökyüzünde savaş uçakları görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, işlerin yolundan çıkacağına yorulur.

Kahve falında uçakların savaştığını görmek hastalığın biteceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine işaret eder.

Kahve falında savaş uçağına binmek işlerin de yolunda gideceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında savaş uçağının düştüğünü görmek aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine delalettir.

Kahve falında savaş uçağı kullanmak sağ salim yolculuğunu bitireceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah savaş uçağı görmek çok para kazanılacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında savaş uçakları görmek borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında düşen savaş uçağı görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir