AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşın içinde olmak

Kahve falında savaşın içinde olmak

Kahve falında savaşın içinde olmak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında savaşın içinde olmak gördüyseniz:

  • Maddi riskler almamakta fayda var.

Kahve falında kendini savaşın içinde görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında savaşın içinde olmak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında savaşın içinde kalmak kötü günler için daima kenarda para tutacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında savaş içinde olduğunu görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına işaret etmektedir.

Kahve falında savaş içinde kalmak yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında savaş içinde görmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına işaret eder.

Kahve falında savaşın içinde olduğunu görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına tabir olunur.

Kahve falında savaşta rehin alınmak eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir