AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş çatışma görmek

Kahve falında savaş çatışma görmek

Kahve falında savaş çatışma görmek üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, çok güzel adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaş çatışma gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri kendi çevrenizde bulundurmalısınız, çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Kahve falında savaş çatışma görmek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine işarettir.

Kahve falında savaşta görmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında savaşta rehin alınmak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya rivayet eder.

Kahve falında savaşın içinde olduğunu görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında askeri savaş görmek aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında savaşırken yaralanmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında savaş kaçmak yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, kötü gününden de geri duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaş haberi almak çok büyük üzüntü yaşayacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir