AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşta kan görmek

Kahve falında savaşta kan görmek

Kahve falında savaşta kan görmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaşta kan gördüyseniz:

  • Mevcut planların gözden geçirilmesini ya da yeniden yapılmasını gerektirecek ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında savaş kan görmek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaşta kan görmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında savaş uçağının düştüğünü görmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, tüm sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında savaşçı görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında osmanlı savaşı görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurtuluş savaşı görmek zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında savaşta asker görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla savaştığını görmek refaha erişileceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir