AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş uçağının düştüğünü görmek

Kahve falında savaş uçağının düştüğünü görmek

Kahve falında savaş uçağının düştüğünü görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında savaş uçağının düştüğünü gördüyseniz:

  • Beklenilmedik durumlar nedeniyle kayıplar ya da olumsuzluklar söz konusu olabilir.

Kahve falında savaş uçağı düşürmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza işaret eder.

Kahve falında savaş uçağının düştüğünü görmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında düşen savaş uçağı görmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına inanılır.

Kahve falında savaş uçaklarının düştüğünü görmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında savaşan uçak görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında uçak savaşı görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havada savaş uçağı görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında savaş uçağına binmek ailenin büyüyeceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir