AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşta asker görmek

Kahve falında savaşta asker görmek

Kahve falında savaşta asker görmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok sevinçli haberler alacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında savaşta asker gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, yaşadığınız yeri, sosyal yaşamınızı veya ailenizi ilgilendiren konularda ilginç gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında asker ve savaş görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında savaşta asker görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında askerde savaştığını görmek hastalıktan şifa bulmaya, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker olup savaştığını görmek işlerin aksayacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine yorulur.

Kahve falında savaşta asker olmak rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asker olup savaşa gitmek günahlarına tövbe edeceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asker savaş görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına işarettir.

Kahve falında savaş ve asker görmek alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir