AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşçı görmek

Kahve falında savaşçı görmek

Kahve falında savaşçı görmek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, güzel günler görüleceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında savaşçı gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz maddi konularda, kadınsanız duygusal ilişkilerinizde şanslısınız.

Kahve falında siyah savaş uçağı görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına işaret eder.

Kahve falında savaş bombası görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında savaşta korkmak ticaretin önünün açılacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanla savaştığını görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında savaş ve silah görmek şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında savaş gemileri görmek işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine delalettir.

Kahve falında savaş içinde görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında uçak savaşı görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, rahatının da yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir