AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş ve asker görmek

Kahve falında savaş ve asker görmek

Kahve falında savaş ve asker görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, hak yolundan ayrılacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, ruhunu güzelleştireceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında savaş ve asker gördüyseniz:

  • Anlamsız teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında asker olup savaşa gitmek yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında askerlerin savaştığını görmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında asker savaş görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asker ve savaş görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine işarettir.

Kahve falında asker olup savaştığını görmek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında savaşta asker görmek hayatının düzene gireceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askerde savaştığını görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında savaşta asker olmak hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir