AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşta ağlamak

Kahve falında savaşta ağlamak

Kahve falında savaşta ağlamak işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, işlerin düzene gireceğine, kazancın daha da artacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, hanesine huzurun dolacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaşta ağlamak gördüyseniz:

  • Değişimin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında savaşta ağlamak bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında savaşta kaçmak kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine işarettir.

Kahve falında savaş kavga görmek yeni işlerin geleceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine inanılır.

Kahve falında kendini savaşırken görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine işarettir.

Kahve falında savaş yapıldığını görmek esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dünya savaşı görmek hayata küseceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına delalettir.

Kahve falında deniz savaşı görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine alamet eder.

Kahve falında savaş komutanı olmak yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir