AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşta kaçmak

Kahve falında savaşta kaçmak

Kahve falında savaşta kaçmak ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaşta kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi yanlış yönlendirebilir.

Kahve falında savaş kaçmak insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında savaşta kaçmak çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine tabir olunur.

Kahve falında savaşta birini öldürmek her geçen gün daha profesyonel olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalettir.

Kahve falında savaştan galip çıkmak çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında savaş atı görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına delalettir.

Kahve falında evde savaş görmek böylece hayatından memnun olacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teröristlerle savaş görmek hedeflerini tutturamayacağına, ticaretinin açılacağına inanılır.

Kahve falında savaşı izlemek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir