AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşırken vurulmak

Kahve falında savaşırken vurulmak

Kahve falında savaşırken vurulmak aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, şansın yüze güleceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında savaşırken vurulmak gördüyseniz:

  • Vereceğiniz kararlarda arkadaşlarınızın etkisi büyük olabilir.

Kahve falında savaşırken vurulmak iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına delalet eder.

Kahve falında savaş vurulmak sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında savaşta vurulduğunu görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında savaşta vurulmak harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dünya savaşı görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah savaş uçağı görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında savaşta bulunmak ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini savaş alanında görmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir