AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş vurulmak

Kahve falında savaş vurulmak

Kahve falında savaş vurulmak aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, makam ve rütbe edineceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında savaş vurulmak gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarının bedelini siz ödememelisiniz.

Kahve falında savaşta vurulduğunu görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına işarettir.

Kahve falında savaş vurulmak mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında savaşırken vurulmak istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine delalet eder.

Kahve falında savaşta vurulmak önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına alamet eder.

Kahve falında savaş kazanmak fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında uçakların savaştığını görmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına işarettir.

Kahve falında savaşta yanmak lüksünün ve konforunun da baki olacağına, dinamik olacağına delalettir.

Kahve falında savaşta galip gelmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir