AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşta bulunmak

Kahve falında savaşta bulunmak

Kahve falında savaşta bulunmak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, oldukça uzun bir yolculuğa, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, başarıya giden yolların açık olacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında savaşta bulunmak gördüyseniz:

  • Bir kutlama önemli bir ilişkinizin romantik boyutunu fark etmenizi sağlayabilir ya da ilişkiyi geliştirebilir.

Kahve falında savaşta bulunmak yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, yeni iş teklifleri alacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birine ikramda bulunmak zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına delalettir.

Kahve falında nikahta bulunmak hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine ikramda bulunmak maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakandan istekte bulunmak torunlarına dahi yeteceğine, ondan kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında hacda bulunmak çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir düğünde bulunmak sevinçli ve güzel bir haber almaya, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine yorulur.

Kahve falında ölüyle cinsi münasebette bulunmak sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir