AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşın bittiğini görmek

Kahve falında savaşın bittiğini görmek

Kahve falında savaşın bittiğini görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, onun her zaman başında olacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında savaşın bittiğini gördüyseniz:

  • Belli değişiklikler yapma isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında savaşın bittiğini görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, günlerinin güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında dini savaş görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, kavgaların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yastık savaşı yapmak çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine işaret eder.

Kahve falında su savaşı yapmak tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında savaş ortasında kalmak sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında savaşta bulunmak hedeflerine yaklaşacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında savaş çıkmış görmek hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına delalettir.

Kahve falında kendini savaş alanında görmek verilen emeğin boşa gideceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir