AnaSayfa / Genel / Kahve falında su savaşı yapmak

Kahve falında su savaşı yapmak

Kahve falında su savaşı yapmak gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında su savaşı yapmak gördüyseniz:

  • Karmaşa, gerilim veya telaşın durulmasını beklemek, yangına körükle gitmekten daha akıllıca olabilir.

Kahve falında su savaşı yapmak hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine işarettir.

Kahve falında çamur savaşı yapmak aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında yumurta savaşı yapmak yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına inanılır.

Kahve falında savaşa hazırlık yapmak rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kılıçla savaş yapmak dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kar savaşı yapmak huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına işarettir.

Kahve falında savaş hazırlığı yapmak zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine delalet eder.

Kahve falında yastık savaşı yapmak kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir