AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş içinde görmek

Kahve falında savaş içinde görmek

Kahve falında savaş içinde görmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında savaş içinde gördüyseniz:

  • Elinize geçmek üzere olan bazı bilgiler engellere takılabilir.

Kahve falında savaşın içinde kalmak iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine delalet eder.

Kahve falında savaş içinde kalmak içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında savaş içinde görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında savaş içinde olduğunu görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini savaşın içinde görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında savaşın içinde olmak bolluk içinde yaşayacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında savaşın içinde olduğunu görmek iyiliğe ve güzelliğe, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini savaşta görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir