AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş kaybetmek

Kahve falında savaş kaybetmek

Kahve falında savaş kaybetmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına işarettir.

Kahve falında savaş kaybetmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgileri, gelişen olayları ya da elinize geçen haberleri doğru değerlendirmeli, bir fırsat ya da bir uyarı mesajı gibi görmelisiniz.

Kahve falında savaşı kaybetmek daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, elinin darlık içinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaş kaybetmek edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında savaş uçağının ateş ettiğini görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında savaşta asker görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ülkede savaş çıktığını görmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine inanılır.

Kahve falında savaş yeri görmek başka işler deneyeceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında uhud savaşı görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Kahve falında savaş uçakları görmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir