AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşı kaybetmek

Kahve falında savaşı kaybetmek

Kahve falında savaşı kaybetmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında savaşı kaybetmek gördüyseniz:

  • Herkes birbirini eleştiriyor, şikayetlerde bulunuyor veya olumsuz yorumlar yapıyor olabilir.

Kahve falında savaş kaybetmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına delalettir.

Kahve falında savaşı kaybetmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında yumurta savaşı yapmak arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında savaş uçağı kullanmak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulur.

Kahve falında savaş vurulmak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında savaşta kazanmak alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine işaret eder.

Kahve falında kılıçla savaştığını görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında savaşan uçak görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir