AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş yeri görmek

Kahve falında savaş yeri görmek

Kahve falında savaş yeri görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına tabir olunur.

Kahve falında savaş yeri gördüyseniz:

  • Herşeye bir anda sahip olamazsınız.

Kahve falında savaş yeri görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine işarettir.

Kahve falında savaş çıktığı görmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında savaş tatbikatı görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında savaş meydanı görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında savaşçı görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kurtuluş savaşında görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde savaş görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine işaret eder.

Kahve falında savaşta vurulduğunu görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, aldığı borçların katbekat artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir