AnaSayfa / Genel / Kahve falında ülkede savaş çıktığını görmek

Kahve falında ülkede savaş çıktığını görmek

Kahve falında ülkede savaş çıktığını görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ülkede savaş çıktığını gördüyseniz:

  • İşe yarar bir ortaklık ya da ilişki kurulmasını istiyorsanız, özel yaşamınızda veya iş hayatınızda ilişkiye ya da iş birliğine neler katabileceğiniz konusu oldukça etkili olacağa benziyor.

Kahve falında ülkede savaş çıktığını görmek başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki ülke arasında savaş görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında iki ülkenin savaştığını görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında savaş çıktığını duymak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında savaş çıktığı görmek sistemli şekilde başarıya koşacağına, darp edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iç savaş çıktığını görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında savaşın çıktığını görmek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, hastalıklarını yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında ülkenin başbakanını görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir