AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş başladığını görmek

Kahve falında savaş başladığını görmek

Kahve falında savaş başladığını görmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, kötü günlerin geride kalacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına yorulur.

Kahve falında savaş başladığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda güvensizlik hissetseniz bile, bunu diğerlerinin görmemesi gerektiğini unutmamalısınız.

Kahve falında savaş başladığını görmek mutsuz ve üzgün olacağına, insan sevindireceğine yorulur.

Kahve falında savaşın başladığını görmek yeni bir ev alınacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine işarettir.

Kahve falında işe başlamak kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeniden okula başlamak daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında başka bir işe başladığını görmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına yorulur.

Kahve falında kıyametin başladığını görmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski işine başlamak ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında bankada işe başlamak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir