AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur savaşı yapmak

Kahve falında çamur savaşı yapmak

Kahve falında çamur savaşı yapmak uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında çamur savaşı yapmak gördüyseniz:

  • Seyahat planlayabilir veya aşk hayatınızı ilgilendiren planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında çamur savaşı yapmak fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında savaşa hazırlık yapmak epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına inanılır.

Kahve falında kılıçla savaş yapmak yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında su savaşı yapmak hayır getirecek bir işe girileceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta savaşı yapmak elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında kar savaşı yapmak fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında yastık savaşı yapmak sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında savaş hazırlığı yapmak sorunları başarıyla çözmeye, ekonomik gücün çoğalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir