AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş arabası görmek

Kahve falında savaş arabası görmek

Kahve falında savaş arabası görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında savaş arabası gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken önemli bir iş veya bir görüşme olabilir.

Kahve falında savaş arabası görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine delalettir.

Kahve falında kendini savaşırken görmek sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında savaşta teslim olmak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında savaş görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında savaşta namaz kılmak başarının adım adım yaklaşacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında savaşçı görmek geçiminin güçleşeceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında savaşta korkmak eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında savaştan kaçıp kurtulmak gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir